TEST  ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ

ΒΙΟΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ (ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ)

Βιοενεργειακό ολιστικό τεστ στον οργανισμό για την καταγραφή των δυσλειτουργιών του, την αποτύπωση των προδιαθέσεων για κάποια ασθένεια και την εκτίμηση των παθογόνων καταστάσεων με λεπτομερή απεικόνιση σωματογραφήματος μέσω συχνοτήτων.

Μετά το πέρας του τεστ παρέχεται μία ΔΩΡΕΑΝ συνεδρία αποβολής του άγχους-στρές και απομάκρυνσης των τοξινών από το σώμα με τη χρήση ηλεκτροσυχνοτικής συσκευής.

Αυτό περιλαμβάνει:

Ανίχνευση μικροβίων, ιών και παρασίτων στον οργανισμό •Έλεγχος όλων των συστημάτων και των οργάνων (ποσοστιαία απεικόνιση βαθμού λειτουργίας- επιβάρυνσης)
Έλλειψη βιταμινών και ιχνοστοιχείων
Ανίχνευση αλλεργιών & τροφικών δυσανεξιών
Απεικόνιση και αξιολόγηση της σπονδυλικής στήλης.
Έλεγχος βαθμού έντασης της Νευρολογικής κατάστασης
Έλεγχος του PH
Ανίχνευση και αντιμετώπιση αυτοάνοσων νοσημάτων
Έλεγχος ψυχοσυναισθηματικής κατάστασης
Απεικόνιση και εναρμόνιση των Tsakras και της Αύρας
Σταδιακή ρύθμιση και συνεισφορά επίλυσης παθογόνων προβλημάτων
Αποκατάσταση & Εξισορρόπηση της λειτουργίας του οργανισμού μέσω βιοσημάτων


ΤΙ ΕΙΝΑΙ H ΚΒΑΝΤΟΜΑΓΝΗΤΙΚH:

Η Κβαντομαγνητική μέθοδος αποτελεί την τεχνική κατά την οποία μέσω ειδικών συσκευών ηλεκτρομαγνητικών συχνοτήτων γίνονται αντιληπτές οι φυσιολογικές & παθολογικές διεργασίες του οργανισμού, η λειτουργικότητα όλων των οργάνων - συστημάτων του οργανισμού, οι ασθένειες και οι επιβαρυντικοί παράγοντες (βακτήρια, ιοί, παράσιτα).     Η μέθοδος  χρησιμοποιείται με σκοπό την αποκατάσταση και την πλήρη εξουδετέρωση των παθολογικών προβλημάτων & δυσλειτουργιών που εντοπίζονται σε ολόκληρο το σώμα μέσω ηλεκτρομαγνητικών σημάτων και ταλαντώσεων που ρυθμίζουν και αποκαθιστούν την φυσιολογική λειτουργία και ισορροπία του οργανισμού. Η τεχνική  είναι ΜΗ επεμβατική , ανώδυνη, χωρίς την χρήση φαρμάκων και ακτινοβολίας και χωρίς ΚΑΜΙΑ απολύτως Παρενέργεια.Βοηθά πολύ στην μείωση της υπερβολικής διέγερσης του Αυτόνομου Νευρικού συστήματος δημιουργώντας αίσθημα αποτοξίνωσης σε όλο τον οργανισμό, αύξηση ενεργητικότητας και αίσθηση αυτοϊασης.

*Η διαδικασία του τεστ είναι σύντομη, ανώδυνη δίχως ΚΑΜΙΑ παρενέργεια. Τοποθετούνται στο σώμα 6 πόλοι χαλκού χωρίς περαιτέρω διαδικασία.



Η μέθοδος βασίζετε στην κβαντική φυσική και λειτουργεί συμπληρωματικά. Καμία είδους εναλλακτική θεραπεία δεν παρακάμπτει την ιατρική παρακολούθηση.

                                   ΠΡΟΣΦΟΡΑ...!!!

© 2016 ΚΕ.Σ.Υ. ΚΕΝΤΡΟ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε